Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Předpokládám, že vy děti nemáte, když ve svém článku děláte ze všech matek tura domácího. Já také bydlím v Brně a využívám MHD, ale to co zde popisujete, zažívám zřídkakdy. Některé děti jsou trochu hlučnější, ale nikdy jsem nepotkala žádné dítě, co by ničilo autobus či šalinu. Jediné co jim dá vytknout je, že nepouštějí starší sednout. (staršími nemyslím pětatřicátnice v lodičkách). A co se týče matek s kočárky, když je přepravní vůz přeplněný, tak je nastupování a vystupování náročnější, ale to se prostě nedá nic dělat , i ony se potřebují nějak dostat z bodu A do bodu B. MHD je tu i pro ně. Navíc ráno po sedmé jistě jezdí někam k lékaři, určitě se nevozí MHDečkem jen tak, protože v tu dobu nemají co dělat.Rv

0 0
možnosti

Děti mám dokonce, dvě, obě už dospělé. Ty čtyřnohé nepočítám, i když i ty musím občas přepravovat MHD, auto nevlastním. A Vy asi postrádáte smysl pro nadsázku, zdá se.

1 0
možnosti

P23a10v45e65l 24J10a25n43s56a

11. 10. 2015 18:23

nedá mi to se po přečtení nezeptat:

ženský, proč teda nosíte na cestu do a z práce lodičky, když si pak stěžujete na otlačeniny a na to, že se v nich nedá chodit?

jo ahá, že prej to předepisuje nějakej nesmyslnej dreskód? a to je takovej problém se v práci přezouvat z pohodlný do předepsaný boty?

no a pokud žádnej dreskód není, tak je to jen vaše hloupost a dobře vám tak! ;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Mám dojem, že článek je o něčem úplně jiném... Je fascinující, jak si někteří jedinci dokážou za všech okolností najít důvod, aby si zabrblali, zanadávali, zakritizovali. A když důvod není, tak si ho prostě domyslí:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2025x
Brňačka s láskou k psanému slovu a šuplíková spisovatelka s potřebou sdělovat a sdílet. Žena, která si ráda vymýšlí příběhy a jen výjimečně (a krátkodobě) ztrácí svůj nadhled a smysl pro humor.

Moje literární pokusy jsou nově k nahlédnutí i zde: https://www.facebook.com/pages/Helena-Hvozdeck%C3%A1/288031364717330 A také zde:

www.helenahvozdecka.cz

Seznam rubrik