Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za ten blogR^ Kdyby se tato nabídka neobjevila v rodině, ani bych neměla tušení, kam se novodobé soužití posouvá. Je to tenký led, a není dobré na něm tancovat.

0 0
možnosti
Foto

Tancovat lze, ale jen pokud hraje hudba. Když přestane a my v tanci pokračujeme, vypadá to drobet divně. 

Na druhou stranu, je fakt, že někteří hudbu nepotřebují a že je kůň dávno mrtvý taky neřeší. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Když se oba shodnou, proč ne? Je to přijatelnější než když se oba tváří, že vše je v pořádku a zahejbaj si tajně. Důvěra nemůže být tam, kde si navzájem lžou. A důvěra je ve vztahu to nejdůležitější. Takže fyzická nevěra klidně, ale bez lží a podvodů. Ale kdo je toho schopen?

1 0
možnosti
Foto

Málo kdo.  Dnešní svět je nastaven velmi pokrytecky, takže lidé si raději lžou, než aby si sdělili a ctili potřeby toho druhého.

0 0
možnosti
Foto

Tak to je síla, Helčo;-)...ale nic není nemožné a naprosto věřím tomu, co píšešR^..Zdravím a kde ses tak dlouho toulala?8-o

0 0
možnosti

Měla jsem teď trochu jiné starosti, ale snad už je to za mnou... Mimochodem, syn úspěšně odmaturoval, takže článek s názvem: "Jak jsem zaspal maturitu" nehrozí:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2025x
Brňačka s láskou k psanému slovu a šuplíková spisovatelka s potřebou sdělovat a sdílet. Žena, která si ráda vymýšlí příběhy a jen výjimečně (a krátkodobě) ztrácí svůj nadhled a smysl pro humor.

Moje literární pokusy jsou nově k nahlédnutí i zde: https://www.facebook.com/pages/Helena-Hvozdeck%C3%A1/288031364717330 A také zde:

www.helenahvozdecka.cz

Seznam rubrik