Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmíme si nechat sebrat naše sny.  To by potom byl život příliš šedivý.

:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Helčo, pěkný a ze životaR^...u děvčete však budoucího a na tom bude záležet nejvíc.:-/

0 0
možnosti
Foto

Zaplatil jí lístky na ples, má pěknou postavu svaly... Hlavně ty peníze dnes hrají velkou roli. Co na tom, že je dutej jako bambus. Netvrdím, že je to dobře, ale to by se musela přeorientovat celá společnost. Na jiné hodnoty a vůbec. Však ono to jde dneska "bez problémů" vyřešit tím, že si ženská vezme chlapa kvůli prachům (klidně ten bambus) a skutečnou lásku (i když o tom pochybuji) hledá u milenců (chudých i bohatých, svalnatých i hubených, milenec ji ve společnosti reprezentovat nebude).

0 0
možnosti
HH

V některých ohledem zřejmě jsem a zůstanu staromilem, vlastně staromilkou:-)

1 0
možnosti
Foto

Takových holek je málo,bohužel.. Kde se mají kluci naučit k holkám chovat jako k princeznám, když je častěji vidět, jak kluk pošle holku někam, sprostě jí vynadá a ona se tomu tlemí? (zaslechnuto u mládeže u nás před domem).

1 0
možnosti
HH

Mám podobnou zkušenost. Proto jsem taky na děvče koukala jak na zvláštní přírodní úkaz:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2025x
Brňačka s láskou k psanému slovu a šuplíková spisovatelka s potřebou sdělovat a sdílet. Žena, která si ráda vymýšlí příběhy a jen výjimečně (a krátkodobě) ztrácí svůj nadhled a smysl pro humor.

Moje literární pokusy jsou nově k nahlédnutí i zde: https://www.facebook.com/pages/Helena-Hvozdeck%C3%A1/288031364717330 A také zde:

www.helenahvozdecka.cz

Seznam rubrik